Ugeat Microlinks Extensii de Păr Uman Păr de Drept Natural, Extensii de Par Pre Lipit de Fuziune la Rece, Extensii de Par Alb, Par Blond #60A 22 Inch 1g/1s 50G/50Strands
Reciente

Ugeat Microlinks Extensii de Păr Uman Păr de Drept Natural, Extensii de Par Pre Lipit de Fuziune la Rece,

RON 141.98

Disponibil la petiție

1. Micro link-ul de extensii de par : Vom adopta tehnologii avansate pentru a combina perfect parul natural arbori cu extensie de păr arbori cu un tub mic, fără nici un lipici în timpul aplicării, și nu va afecta parul ei. 2. Caietul de sarcini : 50g/pachet naturală a omului de păr micro bucla de extensii de par.Micro șirag de mărgele de extensii de păr uman 1g pe strand, total 50strands. 3.Aplicând metoda : pune micro șirag de mărgele de extensii de păr și păr natural lucra împreună, în jur de 0,3 cm distanță de scalp, apoi utilizați un clește clemă. 4.100% par uman Real : micro inel de extensii de par sunt facute de real premium păr uman, nu incurca nici o vărsare, Ugeat microlink extensii de păr uman au sanatos end. 5.Stil diferit : Ugeat micro buclă extensii de păr uman poate fi vopsit inchis sau de culoare și stil.SFAT : temperatura este controlată de mai jos 180°C. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne DM, ne va servi pentru a satisfactia dumneavoastra.

Informațiile detaliate

50g/pachet naturală a omului de păr micro bucla de extensii de par. Micro șirag de mărgele de extensii de păr uman 1g pe strand, total 50strands. :

Ei cumpără și cu acest produs